Mancave Maatwerk
Danish Design Akupanel

Geluidsdempende akoestische panelen: AKUPANEL

Creëer een moderne ruimte en verbeter de akoestiek in de kamer.


Het Akupaneel is gemaakt met het doel de akoestiek te verbeteren van een ruimte. Als je in een ruimte bent geweest waar de akoestiek slecht is ken je het probleem – slechte akoestiek maakt je gek! Nu weet je wat je eraan kan doen, plus het geeft een mooie nieuwe dimensie aan de kamer. Stel je voor, een mooie lamellen wand of lamellen plafond die er niet alleen goed uitzien maar ook de akoestiek verbeteren. Je zult veel complimenten krijgen van vrienden en familie.

Inspiratie

Minimalistische stijl met functionele oplossingen.


De prachtige minimalistische stijl is in de Deense huizen overheersend geworden. Het zorgt voor een Scandinavische en elegante sfeer die veel mensen aanspreekt. Echter kan het minimalistische decor ook voor uitdagingen met het geluidsniveau zorgen.


In de uitvoering van houten akoestische panelen van Mancave voeg je een prachtig visueel element toe aan je huis dat veel functionele voordelen heeft. Hout is een gemakkelijk te hanteren materiaal dat het andere interieur in huis aanvult. Het geeft een ruwe en rustieke uitdrukking die uniek en doordacht is.


Door deze moderne en stijlvolle balans zal je merken dat het veel comfortabeler wordt om in de ruimtes te zijn zonder dat je je irriteert aan geluidsoverlast. Tegelijkertijd is het een geweldige kans om je eigen persoonlijke draai te geven aan de akoestische houten panelen door de keuzes uit de verschillende houtsoorten. Afhankelijk van je eigen voorkeuren en wensen is het mogelijk om de perfecte uitstraling in je huis of bedrijf te creëren. Ons assortiment biedt verschillende opties. Daarom zijn er goede mogelijkheden om een donkerdere uitdrukking te creëren, net als de keuze voor lichtere tinten. Al met al heb je de mogelijkheid om ontwerp en natuur op een heel ander niveau in je woning te implementeren.


Danish Design Akupanel