Mancave Maatwerk
Over ons

ALLES OVER ONS MAATWERK

WIJ ZOEKEN MET U MEE NAAR DE IDEALE OPLOSSING

 

Voor bijna elk opbergprobleem, voor elke muur, voor elke plaats in uw huis, winkel of kantoor heeft Mancave wel een oplossing. Steeds 100 % op maat, 100 % kwaliteit. We hebben ondertussen een waardevol partnership uitgebouwd met In Ipso uit Drulingen. In Ipso combineert al meer dan 25 jaar high-end technologie met vakmanschap en weet alles, maar dan ook echt alles over materialen en maatkasten.


Komt u dus langs met een ruwe schets op een bierkaartje of heeft u al een gedetailleerd plan van uw architect? Prima! Heeft u bouw- of renovatieplannen of staat u voor een totaalinrichting van een kantoor? Nog beter! Door onze ervaring en expertise geven wij waardevolle tips en tricks waardoor u vaak onnodige kosten kan besparen door op een slimme manier naar uw project te kijken. Kom tijdig langs want Mancave denkt graag met u mee!

AAN HET WERK SINDS 2016


Creativiteit met hout is altijd een rode draad geweest in mijn leven: van het bouwen van nestkastjes als kind tot het maken van eigen meubels voor vrienden en collega's in bijberoep. Na een professionele carrière van 20 jaar in diverse sectoren, voelde ik dat het moment rijp was voor een nieuw hoofdstuk in mijn professioneel leven.

Na lange overpeinsingen over hoe ik mijn creativiteit met meubels en een nieuwe carrière met elkaar kon laten samenvloeien, besloot ik in avondschool me te verdiepen in meubelontwerp. Elke dag groeide het geloof dat dit de juiste weg was om in te slaan.


De naam Mancave is nog een restant van het bijberoep waar het allemaal mee begon, namelijk het inrichten van kelders en zolders tot heuse mancaves met aangepast meubilair. Het leek me een leuk idee om dit stukje van de ontstaansgeschiedenis mee te nemen naar de toekomst en met een naam op de markt te komen die eens wat anders klinkt. 


Wat mag u als klant van ons verwachten? 


  • Communicatie
  • Verantwoording
  • Professionaliteit
  • Correcte prijzen

Onze kernwaarden  • Veiligheid
  • Integriteit
  • Kwaliteit en vakmanschap

GEGARANDEERD EEN IDEALE OPLOSSING MET HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Mancave Maatwerk

ONS TEAM STAAT KLAAR OM U TE HELPEN UW DROMEN TE VERWEZENLIJKEN